En önskan om att bli gravid – skaffa ägglossningstest

Längtar du efter att äntligen bli gravid? Det kan vara svårt att tajma in ägglossningen och hålla koll på var i din menscykel du befinner dig. Däremot finns det ett sätt att få bättre koll på det, genom att skaffa ett ägglossningstest. På så sätt kan du enkelt hålla koll på när du har störst chans att bli gravid.

Hur fungerar ett ägglossningstest?

Testet fungerar på ungefär samma sätt som ett graviditetstest. Det är enkelt att få reda på om du har ägglossning, och tar bara några minuter att göra. Du får svaret direkt och eftersom testet är likadant som de som gynekologer och barnmorskor använder kan du vara säker på att ägglossningstestet är pålitligt. Till testet medföljer en bruksanvisning. Därmed är det mycket enkelt att följa instruktionerna.

Hjälper dig att hålla koll

Det kan vara svårt att hålla reda på när du är som mest fertil. Även om du har regelbunden mens och någorlunda koll kan det vara en stor fördel att ta hjälp av ett ägglossningstest för att vara helt säker. Då maxar du dina chanser att bli gravid genom att ha koll på när din ägglossning inträffar. Ett ägglossningstest är pålitligt till 99 %.

Kommentarer är stängda.