Få välbehövlig massage

Hos Naprapatlandslaget kan du få massage som är bra för både kropp och själ. Det går att massera på olika sätt och du kan både få en mjuk och en lite hårdare behandling. Allt beror på behandlingens syfte. Är det så att du har muskelknutor kan den hårda varianten vara den som är den bästa för dig.

Men när du känner dig stressad kanske en mjukare massage passar dig bättre. Vid massage får du hjälp med att slappna av och att öka blodcirkulationen i kroppen. Kroppen frisätter Endorfiner, dopamin och andra lyckohormoner vid massage och det får dig att må bra i din kropp.

Djup klassisk massage

Den vanliga typen av massage är den som i dagligt tal heter djup klassisk massage. Då fokuserar behandlaren på att förebygga eller mjuka upp spända muskler i din kropp. Varje behandling anpassas till vad individen behöver. Genom klassisk massage får dina muskler en chans att slappna av och trötthet minskar.

Den ökade blodcirkulationen kan också i sin tur göra att smärta i kroppen kan minska eller försvinna. Muskelfibrerna i kroppen behöver också få behandling ibland. Då behöver du en hårdare behandling där din massör tar i och jobbar mer på djupet.

Kommentarer är stängda.