Nya hotell Stockholm och Uppsala 2017

I våra större städer så är det ett ständigt byggande kan man tycka, det är för det mesta kontorsbyggnader och hotell som utökar stadens byggnadsverk. Det kanske inte byggs lika mycket bostäder även om det förekommer också. Det är positivt för en stad att utvecklas med nya fastigheter av olika slag, det visar på en framåtanda och en företagsamhet att staden lever.

Elite är ett företag i hotellbranschen som ständigt växer och om man inte renoverar gamla klassiska hotellbyggnader så bygger man nya. Nästa stora projekt som öppnar under 2017 är i Uppsala och Stockholm, två gigantiska projekt som verkligen kommer att synas i stadsbilden.

I Uppsala är hotellet placerat vid centralstationen i anslutning med det gamla posthuset som Elite har satsat. Namnet på hotellet blir Elite Hotel Academia vilket passar utmärkt i den universitetsstad som Uppsala är. I slutet av mars 2017 kommer 200 rum att finnas på hotellet med klassiska Bishop Arms på markplan och en stor skybar och restaurang längst upp på byggnaden med en vidunderlig utsikt över Uppsala.

Stockholm så beräknas hotellet vid Hagaplan vara klart i slutet av 2017, namnet på hotellet blir Elite Hotel Hagaplan och detta blir hotell nummer 35 för Elite och ligger med närhet till Karolinska institutet och många spännande företag i närområdet. Med sina 222 rum blir detta det sjunde Elite hotellet i Stockholm med gym, relax och restaurang.