Tillfälliga lösningar för företaget

Som företag så uppstår det i bland situationer där man tillfälligt behöver lösningar för att klara av speciella leveranser eller annat som har med företaget att göra. Det kan vara att man fått tag på ett parti med produkter som behöver lagras under en period innan de kommer till användning eller kan säljas.

Står man som företag med stora ytor där det kan ställas upp en tillfällig lösning i form av en lagerhall eller liknande så kan detta vara en perfekt lösning. Företag som Rubb med olika system för lagerhallar kan hjälpa till att hitta den lösning som passar bäst för ert företag. Det kan vara allt från en mer permanent lagerhall till något som kan plockas ned och flyttas på vid behov.

Det gäller att under en period kan tillgodose behovet av yta där man kan lagra det som ska lagras och att tillfälligt hitta en lösning kan vara det som är aktuellt just för ert företag. Skulle det i ett senare skede finnas ett mer varaktigt behov så kan lagerhallen få ett mer permanent plats för företaget så kan Rubb erbjuda tjänster som service och underhåll av den lagerhall som ordnats fram för er.

Allt går att lösa på ett eller annat sätt, det gäller som företag att inte vara låst med att man bara har sina vanliga lokaler att använda sig av. Att permanent eller tillfälligt bygga en lagerhall kräver bygglov och även detta kan Rubb bistå med om man inte har den tiden att ansöka om bygglov.

Kommentarer är stängda.